Raspberry Pi 2

Raspberry Pi 2

Raspberry Pi është një kompjuter njëskedësh ekonomik dhe popullor.

Se si të ndërtoni FreedomBox-in tuaj, duke e shkarkuar dhe ujdisur në këtë <em>hardware</em>, shihni udhëzimet .

I qëndrueshëm

Më e reja e hedhjeve në qarkullim gjatë dy vjetësh, përfiton përditësime me ndreqje të sigurisë dhe disa veçori të reja (sjellë prej platformash të tjera)

2023-10-25 non-free-firmware

Testim

Hedhje në qarkullim “rolling”, me krejt veçoritë më të reja

weekly non-free-firmware

Shihni më tepër mundësi shkarkimesh.